Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 22. september
Druk
Hvis I EFTER filmen har lyst til at spise på restaurant S, så servere de kl. 20:00 en skøn FilmMenu i restauranten. 2 retter med vin (390,-). Middagen skal TILVÆLGES i købsflowet om lidt. I er selvfølgelig også velkomne til kun at se filmen.
Hvis I FØR filmen har lyst til at spise på restaurant S, så servere de kl. 18:00 en skøn FilmMenu i restauranten. 2 retter med vin (390,-). Middagen skal TILVÆLGES i købsflowet om lidt. I er selvfølgelig også velkomne til kun at se filmen.

Torsdag 24. september
Druk

Fredag 25. september
Druk

Lørdag 26. september

Søndag 27. september

Mandag 28. september
Druk

Tirsdag 29. september
Druk

Onsdag 30. september

Torsdag 01. oktober
Druk

Mandag 05. oktober
Druk

Baby Bio
Forpremiere
Onsdagsfilm
Mandags Bio
Druk

Druk

Der findes en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. At alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, problemerne synes mindre og kreativiteten stiger. Vi kender det godt; efter de første glas vin løfter samtalen sig, mulighederne åbner sig.

Martin er gymnasielærer. Han føler sig gammel og træt. Ægteskabet er gået i stå. Hans elever og deres forældre ønsker ham opsagt for at øge deres gennemsnit.

Opmuntret af teorien kaster Martin og hans tre kolleger sig ud i et eksperiment og opretholder en konstant alkoholpåvirkning i hverdagen. Hvis Churchill vandt Anden Verdenskrig i en tæt tåge af spiritus, hvad kan de stærke dråber så ikke gøre for dem og deres elever?