VelkommenVelkommen til Humlebæks lokale biograf Humle Bio. Funkisbygningen fra 1939 er inspireret af Bellevue Teatret, og ligger på Humlebæk Strandvej.

Humle Bio er Nordkystens svar på Cinemateket og Grand Teatret. Vi elsker film. Vi elsker magien, dramaet, uhyggen, forelskelsen, humoren, sorgen, uretfærdigheden, retfærdigheden... Vi elsker alt ved film - og magien på det store lærred.

Derfor gør vi os umage for at præsentere et alsidigt program - med blockbusters, action, børnefilm, gys og grin, men også med smalle independent film. Humle Bio er da også en del af Europa Cinemas, som har til formål at fremme visningen af europæiske film.

Vores sal er opbygget ud fra et Stadium princip, som sikrer, at alle har godt udsyn. Der er 108 pladser, alle selvfølgelig med dobbelte armlæn og ekstra benplads. Udstyrsmæssigt er vi stolte over at tilbyde Dolby 7.1 lyd med 3-vejs fronthøjttalere fra Martin Audio. Basenhederne er begge 18 tommere. Så ja, vi går op i god lyd (og har jo også Nirvana-forestillingerne;-).Når vejret tillader det, åbner vi for caféen udendørs. Vi har den bedste Barista-kaffe, cookies, gode vine og øl. Så kom gerne før - eller bliv bagefter filmen. Udvalget til at tage med ind til filmen er bredt, og dækker selvfølgelig frisk-poppede popcorn, bland-selv slik, slikposer, chokolade… Sig endelig til, hvis I savner noget. For så er vi ikke større, end at vi nok vil kunne skaffe det;-)Humle Bio drives af Emil Mark Nørholm. Og det har han - med stor glæde - gjort siden 2001.
Faktisk er Humle Bio Emils barndomsbiograf, hvor alle lommepengene blev brugt. Lige til den dag, hvor den tidligere forpagter spurgte Emil, om han ikke skulle ha' sig et job i biografen.