Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Fuld af kærlighed

Fuld af kærlighed

Efter den succesfulde og anmelderroste Vores mand i Amerika er Christina Rosendahl tilbage med FULD AF KÆRLIGHED, hvor de store verdensbegivenheder er skiftet ad med det nære og familiære.

Filmen handler om en middelklassefamilie, som på overfladen har en lykkelig og perfekt tilverelse. Men bag facaden er familien tæt på opløsning på grund af farens eskalerende forbrug af alkohol. Efter fiere år med svigt og brudte lofter siger de endelig fra overfor faren: 'Stop med at drikke, eller vi forlader digl'. De må dog snart erkende, at løsningen hviler på alles skuldre.

FULD AF KÆRLIGHED er både skrevet og instrueret af Christina Rosendahl. Bag kameraet er det Robert- og Bodilprisvindende filmhold fra Vores mand i Amerika atter samlet. Stine Stengade, Lars Ranthe og Vilbjerk Malling Agger udgør det stjernebesatte hovedcast i denne rørende og hjertegribende biografoplevelse.